İzmir 3. Sanayi Sitesi Genel Kurulu’nda konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, otomotiv sektörünün pandemiye rağmen büyüdüğünü söyledi. İduğ, "Devlet destekleri ile otomotiv sektörü daha da güçlenecektir. Pandeminin 15 aydır esnafı ekonomik olarak çok zorladığına yakından şahit oldum. Bu zor günleri el birliği ile aşacağız" dedi.

İzmir 3. Sanayi Sitesi Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Yalçın Dönmez, 3 yıl için güven tazeledi.

Genel Kurul’da konuşan Mustafa İduğ, Başkan Dönmez ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İzmir 3. Sanayi Sitesi’nin otomotiv sektörü için çok önemli olduğunu söyleyen İduğ, “Ben de 41 yıllık esnafım. Uzun yıllardır otomotiv sektöründeyim. Bu nedenle pandeminin 15 aydır esnafı ekonomik olarak çok zorladığına yakından şahit oldum. Fakat bu zor günleri el birliği ile aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

"KRİZİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Tam kapanma döneminde işletmelerin ciro kaybı ile karşı karşıya kaldığını dile getiren Başkan İduğ, “İstihdamda büyük dalgalanmalar oldu. Umarım bunları tekrar yaşamayız. Dünyayı kasıp kavuran bu krizi aşılama süreci ile birlikte atlatacağız. Esnafımız eylül ayından itibaren tekrar iş yapmaya başlayacak. Rehavete kapılmadan, önlemleri elden bırakmadan çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

Kaynak: anka