Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ,  Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Evka 4’te bulunan Zabıta Müdürlüğü binasında personelle bir araya gelen Başkan İduğ, Bornova’da huzurun ve güvenliğin sağlanması için yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür etti.

Bornova Belediyesi Başkan Yardımcıları Barbaros Taşer ve Emel Hülya Solak’ın da katıldığı ziyarette, Zabıta Haftası'nı çiçek ve baklava ile kutlayan Başkan İduğ, personeliyle sohbet ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Halkın sağlığını ve huzurunu korumak adına gece gündüz görev yapan zabıtaların,  Bornova Belediyesi'nin sokaktaki yüzü olduğunu söyleyen Başkan Mustafa İduğ, “2021 yılında yoğun bir çalışma dönemi yaşıyoruz. Bu dönemde yaşanan zorlukları ekip olarak hep birlikte aşacağız. Hukuktan, yasa ve yönetmeliklerden asla vazgeçmeden, kimseye ayrım yapmadan kamusal alanın güvenliği sağlamak için çok çalışan zabıtalarımızı yaptıkları başarılı çalışmalar için tebrik ederim. Hep birlikte halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Zabıta Haftası kutlu olsun" dedi. 

 

 

Kaynak: anka