MELİS ANTER

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, dün gece hareketli dakikalar yaşandı. Peş peşe gelen silah seslerinin ardından polise yapılan ihbarla bölge bir anda ablukaya alındı. Yaralı olma ihtimaline karşılık ambulansında çağırıldığı olay yerinde, polisler ne bir yaralıya, ne de eli silahlı birine rastlayamadı.

Olay dün gece saat 23:00 sıralarında Konacık mahallesi, İpekyolu caddesinde meydana geldi. İhbar üzerine, bir ambulans ile birlikte onlarca polis, olay yerine geldi. Vatandaşların büyük panik yaşadığı olayla ilgili olarak görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu. Çevrede yaklaşık 1 saat boyunca araştırma yapan polis, herhangi bir sonuç elde edemedi.

“TABANCA İLE BİRİLERİNİ KOVALADILAR”

Mahalle sakinlerinden Şanda Karhanlı, olayı şöyle anlattı:

“Evde televizyon izliyordum, birden evimin çok yakınından gelen bir silah sesi duydum. Ses yüksek ve yakından geldi. Olay yaklaşık 10 dakika önce oldu. Şu an hala çok korkuyorum. Silah sesinin ardından küfürlü ve ‘kaçamazsın’ diye bağırma sesleri geldi. Daha sonrasında ikinci silah sesini duyduk. İkinci silah sesinden sonra daha çok korktuk ve polise haber verdik. Polis ekipleri de çok kısa sürede geldiler, şu anda hala inceleme yapıyorlar.”  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* Video 1 : Olay yerine giden polisler

* Video 2 / 3/ 4: Olay yerinde inceleme yapan polisler

* Video 4 : Görgü Tanı Şanda Karhanlı

Kaynak: anka