Pandemi döneminin gözde ilçesi Bodrum, bu kez tatilcilere değil sanat severlere ev sahipliği yapacak. Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı, 28 Temmuz da ziyaretçileriyle buluşacak. Baaf Bodrum Fuarı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ülkemizin tanınmış usta ressamlarının ve antikacılarının katılacağı Baaf Bodrum, sanatsever ve antika meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor. Demos Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan Baaf Bodrum Fuarı’nda, 500'ün üzerinde sanatçının eserleri yaklaşık 4 bin metrekarelik alanında sergilenecek. 15 binden fazla sanatseverin beklendiği fuar ile dünyanın en önemli sanat fuarlarından birinin temelleri atılmış olacak.

Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı, Türk turizmine de çok önemli katkılar sağlayacak. 18:00-24:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan fuarda, ziyaretçiler gündüz tatilin keyfini çıkartırken akşamları da sanat ve antikalarla buluşma fırsatı yakalayacak.

"VAKT-İ FENER" İLK DEFA SANATSEVERLER İLE BULUŞUYOR

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği ‘Vakt-i Fener’ de ilk defa Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nda sanatseverler ile buluşacak. Fenerbahçe’nin bir asrı aşan tarihinden önemli kesitleri tek bir eserde birleştiren Vakt-i Fener, Burak Karavit imzası taşıyor.

VIP Açılış 27 Temmuz’da Kerem Görsev konseri ile yapılacak olan Baaf Bodrum Fuarı, 1 Ağustos 2021 Pazar akşamına kadar devam edecek.

Kaynak: anka