Geçtiğimiz Eylül ayı başlarında Bodrum Belediyesi ve Cinemarine iş birliğiyle gerçekleştirilen "Köy Meydanı Türk Filmleri Günleri",  "Bodrum Köyleri Sarı Yaz Sinema Günleri" adı altında devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bodrum Köyleri Sarı Yaz Sinema Günleri, 11-12 Ekim günlerinde, Bodrum Kalesi'nde "Naim" isimli Türk Filmi gösterimi ile başlamıştı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu başkan yardımcısı Hüseyin Tutkun'un da katıldığı gösterimin ardından program, Tepecik-Karaova ve Kemer Mahalleleri'nde "Kral Şakir" ve "Ailecek Şaşkınız" filmlerin gösterimi devam etti.

Yöre halkının, sosyo-kültürel zenginliğine katkı vermeyi ve bir nebze olsun günlük sıkıntılarından uzaklaştırarak ailece kaliteli zaman geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Belediyemizin halkımızla iç içe olduğu bu etkinliği düzenlememizde destek olan çalışanlarımıza ve cinemarine yönetimine teşekkür ederim" dedi.

Bodrum Köyleri Sarı Yaz Sinema Günleri, Bahçeyaka, Çömlekçi, Gökpınar, Yeniköy, Kumköy, Çamlık, Pınarlıbelen, Çamarası, Sazlık, Çiftlik, Çırkan ve Kızılağaç Mahalleri'nde 20 Ekim'e kadar "7. Koğuştaki Mucize", "Kral Şakir" ve "Ailecek Şaşkınız" filmlerinin gösterimleri ile devam edecek.

 

Kaynak: anka