GÖKAY ŞİMŞEK

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, kendilerine hükümetten ve devletten destek gelmediğini belirtti. Altıntaş, “Bize destek çıkan yok” dedi.

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, dernek olarak 2014 yılından bu yana engellilerin topluma kazandırılması için mücadele ettiklerini belirtti. Altıntaş, şöyle konuştu:

“2014 yılından beri engellilerin bütün sorunlarını aşmak için mücadele ediyoruz. Fakat ne yazık ki daha çok sıkıntılarımız var. Daha çok yol almamız gerekiyor. Bu yönden biz her zaman destek beliyorduk fakat şu anda bize destek çıkan yok. Hükümetimizden, devletimizden ve Bilecik Valiliği’nden de her konuda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Benim amacım Bilecik’te yaşayan bütün engellilerimiz için daha rahata kavuşmaları. Onları iş sahibi yapmaya çalışıyoruz ve onları topluma kazandırmak için bütün çabaları harcamaya çalışıyoruz."

Kendisine “Gelin başkanım biz size yardımcı olalım” diyen olmadığını söyleyen Altıntaş, şunları söyledi:

"Bu konularda biz duyarlı olmaya çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bizlere ön ayak olurlar, bize yol gösterirler. Biz de bu engelli kardeşlerimiz için istedikleri sağlıklı güzel günlere kavuşturmak için mücadelemizi ederiz. Bu konuda bize yardımcı olmak için kime görev düşüyorsa inşallah bizim kapımızı çalarlar. Derneğimizin her zaman kapısı açıktır. Derneğimizin her zaman telefonu da açıktır. Bizleri istedikleri zaman ulaşabilirler.”

 

Kaynak: anka