Beylikdüzü Belediyesi tarafından, Yuvamız Beylikdüzü: Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi'nde düzenlenen Masal Atölyesi ile çocuklar masalların büyülü dünyasında  yolculuğa çıktı. Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu ile belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Yuvamız Beylikdüzü: Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi'nde düzenlenen Masal Atölyesi ile çocukların hayal ve oyun kurma becerisini arttırmak amacıyla masal okuma etkinliği gerçekleştirildi. Minikler, “Bay Baykuş ile Bilge Kuş” masalını dinlerken masalların büyülü dünyasında yolculuğa çıktı. Düzenlenen etkinliğe, Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu ile belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.

BEYLİKDÜZÜ’NE İKİ YENİ KREŞ DAHA KAZANDIRILIYOR

Beylikdüzü Belediyesi ayrıca Yuvamız Beylikdüzü: Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi ile Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıyan çocuk bakımevi dışında iki yeni kreşi daha ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor. Yakuplu Kültür Merkezi ile Gürpınar Engelsiz Yaşam Birimi içerisinde yer alacak iki yeni proje kısa sürede tamamlanarak hayata geçirilecek.

Kaynak: anka