Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan Erzincan’da çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretler kapsamında bölge basınıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Çalık, “Yaptığımız hizmetlerle Türkiye'nin farklı noktalarına örnek olma çabası içerisindeyiz. Sosyal belediyeciliği vatandaşlarına anlatan bir belediyecilik anlayışıyla yol yürüyoruz” dedi.

Erzincan’a gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında çeşitli temaslarda bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel bölgenin basın mensuplarıyla da bir araya geldi. CHP Erzincan İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen toplantıya, CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve bölgenin basın temsilcileri katıldı. 

"SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ VATANDAŞLARA ANLATAN ANLAYIŞIYLA YOL YÜRÜYORUZ"

Basın toplantısına Erzincan’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Karşılıksız sevgi hizmettir. İstanbul'da bulunan Erzincanlı komşularımız var. Biz de onlara hizmet üretiyoruz. İl başkanımızın da dediği gibi biz sadece İstanbul'da hizmet üretmiyoruz, yaptığımız hizmetlerle Türkiye'ye ve Türkiye'nin farklı noktalarına örnek olma çabası içerisindeyiz. Sosyal belediyeciliğin aslında belediyelerde nasıl yapıldığını ve nasıl yapılması gerektiğini vatandaşlarına anlatan bir belediyecilik anlayışıyla yol yürüyoruz” dedi.

 

Kaynak: anka