Beylikdüzü Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm başlığı öne çıktı. Kentsel dönüşüm adına önemli bir adım attıklarını belirten Çalık, “Beylikdüzü’nde afetlere dayanıksız tek bir bina kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi, Başkan Mehmet Murat Çalık başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda toplandı. Çalık, toplantıda; yeni projelerle ilgili bilgi verdi, Yakuplu ve Marmara Mahalleleri’nde 8 yeni çocuk parkı yapılacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm adına ilçede önemli adımlar atıldığını da belirten Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak komşularımızın bir an önce güvenli konutlara geçmesi için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Beylikdüzü’nde afetlere dayanıksız tek bir bina kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

ŞEHİDİN ADI BEYLİKDÜZÜ'NDE YAŞAYACAK

Birleşimde ayrıca, 14 Mayıs 1979’da 1. şubede sivil polis olarak görev yaparken İstanbul Beykoz'da gerçekleşen hain bir saldırıda şehit düşen Mehmet Düşgör’ün adının Barış Mahallesi Çiftlik Caddesi kesişimin de bulunan Haziran Sokağı’na verilmesi teklifi oy birliği ile harita komisyonuna havale edildi.

 

Kaynak: anka