Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede kurulan pazar alanlarını ziyaret etti. Çalık, hemşehrilerinin Anneler Günü'nü kutlarken çiçek ve çantadan oluşan hediyeler verdi.

Beylikdüzü Belediyesi, Anneler Günü’nü çiçeklerle karşıladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, eşi Zehra Çalık ve meclis üyeleriyle birlikte ilçede kurulan pazar alanlarında, Beylikdüzülü annelere çiçek ve çanta hediye etti. Vatandaşlarla sohbet eden Çalık, aynı zamanda koronavirüs tedbirleri kapsamında açılmasına izin verilen pazar alanlarında alınan tedbirleri de inceledi. 

Vatandaşların Anneler Günü’nü kutlayan Çalık, “Kaç yaşına gelirsek gelelim, başarılarımızda ne kadar tebrik alırsak alalım, annelerimizden aldığımız ‘aferin’in, onaylayan o sevgi ve gurur dolu bakışın yeri hep ayrıdır. Hayatta bize rehberlik eden değerlerle bizi donatan, yetiştiren, bugünlere getiren, kahrımızı çeken en başta annelerimizdir. Başta bu milletin anası Zübeyde Hanım’ı rahmet ve minnetle anarken, evlatlarını büyük emekle yetiştiren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarım" dedi.

Hemşehrilerinin Kadir Gecesi’ni de tebrik eden Çalık, “Kadir Gecesi’nin tüm komşularıma ve islam alemine huzur, esenlik ve sağlık getirmesini diliyorum" dedi. 

 

Kaynak: anka