Beşiktaş Belediyesi, Revival Konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverleri Melek Mosso konseriyle bir araya getirdi. Sanatçılar Parkı’nda yapılan konsere ev sahibi Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da katıldı.

28 Ağustos’ta Moğollar ile başlayan Revival Konserleri kapsamında, dün akşam da Sanatçılar Parkı’nda Melek Mosso İstanbullu müzikseverlerle buluştu. Konserde hayranlarını şarkılarıyla hem hüzünlendiren hem de coşturan Melek Mosso, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a da sahneden teşekkür etti. Sahneye davet edilen Başkan Akpolat ise herkesi selamlayarak, şunları söyledi:

"Melek Mosso’ya verdiği güzel konser için yürekten teşekkür ediyorum. Bu hafta Zafer Haftası. Zafer Bayramımızı kutluyoruz. İlk gün Moğollar ile birlikteydik. Sonra Grup Gündoğarken ve Gülşen sahne aldı. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde de Kardeş Türkülerle beraberdik. Bugün ise Melek Mosso ile beraberiz. Gerçekten bu gece en kalabalık gününü yaşıyor Sanatçılar Parkı. Sanatçılar Parkı gerçekten İstanbul’un en önemli konser alanlarından biri. Bundan sonra burada bu etkinliklerimizi çoğaltarak devam ettireceğiz. Beşiktaş ilçesi Cumhuriyet ilkelerine bağlıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nı başlatırken savaş planlarını Beşiktaş’ta yapmıştır. Beşiktaş’taki evinden çıkarak Bandırma Vapuru’na binmiş ve Kurtuluş Savaşı’nı başlatmıştır. Beşiktaşlılar da bu değerlere her daim sahip çıkmıştır ve sahip çıkmaya devam edecektir. Umarım bundan sonra hastalık ve pandemi ülkemizi terk eder ve bu konserlerimizi gerçekleştirmeye daha çok devam ederiz."

Başkan Akpolat ayrıca Melek Mosso adına Tema Vakfı’na yapılan fidan bağışı plaketini de ünlü sanatçıya takdim etti.

Kaynak: anka