Edremit Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplanıtısı'nda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün ilçede yapmak istediği Spor Lisesi ve Spor Tesisi'nde ilişkin gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Buna göre, 2 yıl süre içerisinde yapımına başlanması şartı ile Zeytinli Mahallesi’ndeki eski futbol sahasının da içerisinde bulunduğu alanın Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne tahsis edilmesine karar verildi.

Edremit Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclisi, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında toplandı.

Toplantıda, Beşiktaş Spor Kulübü’nün Edremit’in Zeytinli Mahallesi’ndeki eski futbol sahasının da içerisinde bulunduğu alana yapmak istediği spor lisesi ve spor tesisi yatırımları ile ilgili gündem maddesi de görüşüldü. Yapılan görüşmelerde 2 yıl süre içerisinde yapımına başlanması şartı ile ilgili alanın Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne tahsis edilmesine karar verildi.

“BEŞİKTAŞ EDREMİT’İ İSTİYOR”

Sportif faaliyetler için istenilen alanla ilgili bilgi veren Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi ile görüştük. Edremit’e sportif tesis yapma konusunda kararlılar. Meclisimiz de bugün aldığı kararla birlikte bunun önünü açtı. Edremit artık sporda ve altyapıda da adından söz ettirir bir konumda olacak. Pandemi süreciyle birlikte bunlardan mahrum kalan kentlilerimize bu müjdeli haberi veriyoruz. Edremit’teki amatör kulüplerin de faydalanacağı çok geniş kapsamlı bir projeden bahsediyoruz. Edremit’e ve Edremitlilere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

Kaynak: anka