Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi Başkanı Kemal Azak ve sendikanın işyeri temsilcileri ile bir araya geldi.

Kemal Azak, Odunpazarı Belediyesi’nin iştiraki olan Odunpazarı A.Ş’nin bin 290 işçisi ve belediyeye bağlı daimi 89 işçi için Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) ve Türk İş’e bağlı Belediye İş Sendikası arasında imzalanan iki yıllık toplu iş sözleşmesi nedeniyle Başkan Kazım Kurt’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Azak, Başkan Kurt’a, toplu sözleşme sırasında sergilediği tutum nedeni ile teşekkür ederek, “Başkan Kurt, bugüne kadar hep işçiden yana oldu. Her zaman işçi haklarını savundu. Bu toplu sözleşmede de bunu en iyi şekilde gördük” dedi.

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kurt, emeği ile geçinenlerin ülke yönetiminde söz sahibi olması gerektiğini söyledi. Kurt, “Toplu iş sözleşme görüşmelerinde olgun ve uzlaşmacı bir sendikacılık örneği gösteren Belediye-İş Eskişehir Şubesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: anka