Kemalpaşa Belediyesi'nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, Başkan Rıdvan Karakayalı'nın görevde olduğu 2,5 yılda gerçekleştirilen faaliyetler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili bir sunum yapıldı. Sunum sonrası konuşan Başkan Karakayalı, "Güzel ilçemizi hak ettiği yere ulaştırma hedefiyle ekibimle birlikte her şeyin üstesinden geleceğimize inancım tam. Kemalpaşamızı 30 ilçenin parlayan yıldızı yapmak için omuz omuza vereceğiz" dedi.

Kemalpaşa Belediyesi’nin, Ocak Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yönetiminde gerçekleştirildi.

Ocak Ayı 1.Birleşimde görüşülerek komisyonlara havale edilen 3 maddeden 2’si oybirliği ile kabul edilirken diğer madde oyçokluğu ile meclisten geçirildi. Toplantıda, Başkan Rıdvan Karakayalı’nın talimatıyla hazırlanan ve son 2.5 yıllık süreci kapsayan faaliyet raporu sunumu gerçekleştirildi.

ZEYTİNYAĞI TESİSİ

Sunumda, 2021 yılı içinde 800 ton sıcak asfalt döken belediye ekipleri tarafından 85.000 metrekare parke taşı döşeyerek ilçeye yeni bir çehre kazandırıldığı; 45.000 metrekare yeni imar yolunu açılarak yol temeli oluşturulup, 120.000 metrekare kadastral yola stabilize dolgu malzemesi serildiği,; 450 metrekare büyüklüğündeki zeytinyağı tesisinin inşasının tamamlandığı da anlatıldı.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN MOLA EVİ

Sunumda ayrıca ilçe sınırları içerisinde yaşayan özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin sosyal hayata aktif katılımını kolaylaştırmak ve bakım verenlerin yüklerini hafifletmek amacıyla geliştirilen Mola Evi Projesi'nin açılışının yakın zamanda gerçekleştirileceği duyuruldu.

EĞİTİM MERKEZİ MÜJDESİ

Sunumun devamında ise ilçedeki öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak için Soğukpınar Mahallesi -Atatürk Bulvarı’nda hayata geçirilecek Eğitim Merkezi Projesi’nin müjdesi verilirken, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nden Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün faaliyetlerine kadar birçok çalışmayla ilgili ayrıntı paylaşıldı.

“KEMALPAŞAYI HAK ETTİĞİ YERE ULAŞTIRACAĞIZ”

Toplantıda gerçekleştirilen sunumu değerlendiren Başkan Karakayalı, “Göreve geldiğimiz 2019 yılından 2021 yılına kadar hayata geçirdiğimiz her projeyi, Kemalpaşalı vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek, modern ve daha yaşanabilir bir Kemalpaşayı inşa etmek için elimizdeki tüm imkanları seferber ettik” dedi.

Başkan Karakayalı, sözlerin şöyle sürdürdü:

“Yaklaşık 2 yıl boyunca süren pandemi sürecine rağmen rutin çalışmalar dışında birçok projeyi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de planladığımız her faaliyeti vatandaşlarımızın hizmetine en iyi şekilde sunmak için daha çok çalışacağız. Güzel ilçemizi hak ettiği yere ulaştırma hedefiyle ekibimle birlikte her şeyin üstesinden geleceğimize inancım tam. Kemalpaşamızı 30 ilçenin parlayan yıldızı yapmak için omuz omuza vereceğiz.”

 

Kaynak: anka