AYSUN FİRİK / RAHİM TAŞKIN

Bayram tatili yaklaşırken, trafik kazalarında da artış başladı. Balıkesir'in Gömeç ile Tekirdağ’ın Çorlu ilçelerinde meydana gelen iki trafik kazasında biri ağır olmak üzere 11 kişi yaralandı.

Gömeç’te İzmir-Çanakkale karayolunun Karaağaç Mahallesi yakınlarında Recep Ünsal Sözan'ın kullandığı 34 HE 7049 plakalı otomobil ile Fransa'dan Türkiye'ye bayram tatili için gelen İsa Çınar yönetimindeki AM 823 DP plakalı otomobiller çarpıştı. Kazada her iki araç da hurdaya dönerken otomobillerin sürücüleri ile yolcu olarak bulunan Abdullah Güneş, Rukiye, Melinay, Mediha ve Eren Çınar yaralandı. Toplam 7 yaralı 112 ambulansları ile çevredeki hastanelere kaldırılırken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan bazı yaraları ise itfaiye ekipleri kurtardı.  

ÇORLU’DA 4 YARALI

Çorlu’da ise Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde Burak T. yönetimindeki 59 T 5596 plakalı ticari araçla 22 AAE 910 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle orta refüje çıkan ticari araçta bulunan sürücü Burak T. ile araçta yolcu olarak bulunan Eylül L, Kerime L. ve Nihal P. yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

 

Kaynak: anka