Sakarya Zaferi’nin 100.yılı kutlamaları kapsamında Ankara Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Bayram Akyer, Muzaffer Güntekin, Ali İhsan Ceylan Futbol Şöleni” madalya töreni ile sona erdi.

Madalya törenine, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ile Futbol Şöleni’nde yer alan 32 takımdaki 800 sporcu katıldı. 1 hafta süren futbol şöleninde toplam 64 maç oynandı.

YILMAZ: “DOSTLUK,DAYANIŞMA VE ANKARA KAZANDI”

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, “Ankara’da amatör spor branşlarında her hafta mini olimpiyat düzenleniyor. Amatör spor Ankara’da 1 milyonluk bir aile. Bu ailenin daha da büyümesi ve Ankara’nın sporun da başkenti olması için Ankara Kent Konseyi Spor Çalışma grubumuz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ankara’nın sporun birleştirici gücüne ihtiyacı var. Başkent spor zirvesinde insanların sporun etrafında nasıl bütünleştiğini yaşadık.  Futbol şölenine katılan bütün sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Amatör sporun isimsiz kahramanları Bayram Akyer, Ali İhsan Ceylan ve Muzaffer Güntekin’in isimlerini verdiğimiz futbol şölenimizde kazanan dostluk, dayanışma ve Ankara oldu” dedi.

MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Kent Konseyi’ne teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın umut dolu açıklamaları ile kulüplerin kullanabileceği spor tesisi yapılacak olması bizi mutlu etti. Ayrıca Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın bizlere vermiş olduğu destek çok kıymetli. Ankara’da daha fazla sporcu ve kulüp olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kulüplerimiz önemsenmek ve hatırlanmak istiyor. Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

100.YIL LOGOLU MADALYA, SAĞLIK KİTİ VE FUTBOL TOPU HEDİYE EDİLDİ

Kapanış töreninde, futbol şölenine katılan 32 takımın kaptanları, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, Sakarya Meydan Muhaberesi Zaferi’nin 100.yılı anısına hazırlanan madalyaları ve sağlık kitleri ile futbol toplarını taktim ettiler.

 

 

Kaynak: anka