Babadağ Belediyesi, ilçede görülen yoğun kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Babadağ Belediyesi ekipleri, ilçede etkisini sürdüren yoğun kar yağışının günlük yaşantıyı aksatmaması için yoğun mesai harcıyor. Eş zamanlı yürütülen kar küreme ve tuzlama çalışmaları ile sık kullanılan yollar tek tek açılıyor.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, çalışmaları sahada takip ederken, vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarını ve sorun yaşandığında belediyeyle irtibata geçmelerini istedi.

Başkan Atlı, “İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız devam ederken, değerli hemşehirilerimizden tek istediğimiz zorunlu haller dışında dışarı çıkmamaları. Herhangi bir sorun ya da şikâyet için irtibat numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirler. Belediyemize ait 0258 481 20 06 numaralı telefondan veya 0532 113 20 37 numaralı Whatsapp İhbar Hattımız vasıtasıyla bize ulaşabilirler. Vatandaşlarımızın kar yağışında etkilenmemesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak: anka