Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla kurulan Ada Camping, kampseverlerin yeni adresi oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla misafirlerini ağırlamaya başlayan ve açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan Sevgi Plajı Ada Camping, kampseverlerin yeni adresi oldu. Ada Camping'de ağırlanan misafirler, kendi karavanlarında ve çadırlarında kalabilirken, isteyenler de konforlu "glamping" (modern kampçılık anlayışı) veya kamp alanındaki kurulu çadırlarda uygun fiyatlarla kalabiliyor.

Kamp alanının, kumsalın ve Mavi Bayraklı denizin keyfini süren kampseverler, alanda çocuklarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirdiklerini ve özellikle alanın temizliğinden çok memnun kaldıklarını söyledi.

Alanda misafirlere Aydın Büyükşehir Belediyesi iştiraki Halk Ege Et, Kuşadası Belediyesi iştiraki Adamarket ve bakkalla ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunulurken; bir kampçının ihtiyaç duyacağı bulaşık yıkama alanı ve çamaşır yıkama hizmeti gibi birçok hizmet de veriliyor.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: "TURİZME YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK"

Aydın'da alternatif turizm rotalarına yatırım yapacaklarının altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, nezih bir ortamda deniz kenarında kamp yapmak isteyen herkesi Ada Caping'e beklediklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu, "Ada Camping'e gelen misafirlerimizin yaşadıkları mutluluk ve memnuniyet bizleri çok sevindirdi. Aydın'da turizmi çeşitlendirmek için yeni turizm rotaları oluşturmaya, turizme yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ada Camping'in de bulunduğu kilometrelerce uzunluktaki, Mavi Bayraklı Sevgi Plajı zaten başlı başına bir cazibe merkezi. Bunun yanı sıra kilometrelerce uzunluktaki yürüyüş ve bisiklet yolu da misafirlerimizin keyifle kullandıkları alanlardan. Kamp hayatını seven herkesi Ada Caping'e bekliyoruz" diye konuştu. 

Kaynak: anka