Aydın Büyükşehir Belediyesi, güvenli, konforlu ve yenilenmiş yollar oluşturmak için 13 farklı noktada asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kentiçi trafik akışını hızlandırmak ve üretim yollarını yenileyerek, konforlu ve güvenli güzergâhlar oluşturmak amacıyla yol yapım yatırımlarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kontrolünde ilerleyen çalışmalar, Çine, Efeler, Bozdoğan, Karpuzlu, Nazilli, Didim ve Kuşadası ilçelerindeki 13 farklı noktada, eşzamanlı olarak devam ediyor.

"YÜZLERCE KİLOMETRELİK YENİLENİŞ YOLLARI AYDIN’A KAZANDIRDIK"

Planlı bir şekilde kentin dört bir yanında yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Özellikle tarım alanlarının bulunduğu üretim yollarını yenileyerek, ürünlerin tozdan arınmasını sağlayıp, daha fazla verim alınmasını hedefliyoruz. Bu yolların çiftçilerimiz için önemi biliyor ve onlarla birlikte hareket ediyoruz. Kent içi trafiğinde ise yoğun olarak kullanılan hatları bir bir sıcak asfaltla yeniledik. Sorumluluk alanımızdaki tüm yollardabelirli bir plan dahilinde ve uzun yıllar hizmet edecek şekilde, önce altyapı sonra üstyapı çalışmaları yapıyoruz. Yüzlerce kilometrelik yenileniş yolları Aydın’a kazandırdık. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek, yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: anka