Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi, pandemi nedeniyle zor günler yaşayan yerel sanatçılara ve müzisyenlere destek olmak amacıyla hafta sonları çeşitli mahallelerde konserler düzenlemeye başladı. Yerel sanatçıların ilk adresi, Güzelçamlı  Mahallesi oldu. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi, pandemi nedeniyle uzun süre işsiz kalan yerel sanatçılara ve müzisyenlere destek amacıyla yeni bir uygulama hayata geçirdi. Uygulama kapsamında hafta sonları yerel sanatçıların sahne alacağı mahalle konserleri düzenlenmeye başladı.

Pandemi tedbirleri çerçevesinde Güzelçamlı Mahallesi'nde gerçekleştirilen ilk konserde müziğin ritmine kendilerini kaptıran vatandaşlar, sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik edip gönüllerince eğlendi. 

MÜZİSYENLERDEN TEŞEKKÜR

Güzelçamlı Meydanı'nda konser veren müzisyenler, sahneye ve enstrümanlarına kavuşmaktan duydukları mutluluğu dile getirip, uygulamayı hayata geçiren Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ve Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından müzisyenler, Güzelçamlı Meydanı'nı dolduran vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. 

KONSERLER DEVAM EDECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen konserler, devam edecek. 22 Haziran Perşembe günü saat 16.00’da Panionion ve Balıkçılar Meydanı'nda, 26 Haziran Cumartesi günü ise saat 16.00’da Kadınlar Denizi ve Davutlar pazar yerinde düzenlenecek konserlerle müzisyenler, vatandaşlarla buluşacak.

 

Kaynak: anka