Aydın Büyükşehir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan Cumhuriyet temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Dereceye giren katılımcılara tablet, bisiklet ve akıllı saat verilecek. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet temalı yarışma düzenleniyor.  Aydın’da öğrenim gören ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler, Cumhuriyet temalı resim, şiir ve kompozisyon eserleri ile yarışacaklar. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet’in ilanı ile çağdaş ve geleceğe umutla bakabilen nesillerin yetiştiğine dikkat çekerek, gençlerin cumhuriyeti ve onun değerlerini daima ileri taşıyacağını belirtti. Başkan Çerçioğlu, gençlerin özgün ve yaratıcı eserler ortaya çıkartacaklarına inandığını belirterek tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini yarışmaya katılmaya davet etti.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

Lise - Kompozisyon Kategorisi: En iyi ilk 4 kişiye notebook, sonraki 10 kişiye bisiklet, sonraki 10 kişiye akıllı saat. 

Ortaokul - Şiir Kategorisi: En iyi ilk 10 kişiye bisiklet, sonraki 15 kişiye kırtasiye seti ve okul çantası.

İlkokul - Resim Kategorisi: En iyi ilk 10 kişiye bisiklet, sonraki 15 kişiye kırtasiye seti ve okul çantası.

KATILIM KOŞULLARI

Vatandaşlar katılım koşulları ve yarışma için detaylı bilgiye https://aydin.bel.tr/detail/9835/tc-aydin-buyuksehir-belediyesi-cumhuriyet-temali-resim-siir-ve-kompozisyon-yarismasi linki üzerinden ve 444 40 09/Dahili: 1263 -1284 numaralı hatlardan ulaşabilecek.

YARIŞMA TAKVİMİ

Katılımcıların eserlerini 26 Ekim 2021 Salı günü mesai bitimine kadar, Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 80 Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Efeler/AYDIN adresine kargo yoluyla ulaştırmaları ya da elden teslim etmeleri gerekiyor.

 

Kaynak: anka