Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çeştepe Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, vatandaşların hayat pahalılığından şikâyet ederek kendilerini bir kenara bırakıp çocuklarının karınlarını doyurmaya çalıştıklarını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Pazar ziyaretlerini de sürdüren Başkan Çerçioğlu, en son Çeştepe Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda alışveriş yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, hayat pahalılığının arttığı bu zor süreçte ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduklarını dile getirdi.

Vatandaşlar ise içinde bulundukları koşulları, “Pazar alışverişine 100 TL ayırabiliyoruz. Nerede bunun eti, nerede bunun peyniri? Ne et, ne de peynir alabiliyoruz. Artık bizler de yemeyip, çocuklarımıza yedirmeye çalışıyoruz” diyerek  Başkan Çerçioğlu'na aktardı. 

Vatandaşlar, Aydın gibi bir tarım kentinde bile sebze ve meyve fiyatlarının bu kadar yüksek olmasını örnek gösterip tarımsal üretimin daha az olduğu diğer kentlerde pahalılığın daha da yüksek olabileceğine dikkat çekti.

 

Kaynak: anka