Karadağ'ın Budva kentinte düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kemalpaşa Belediyesi sporcusu Samed Ağdeve, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karadağ’ın Budva kentinde 5-13 Kasım’da düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Polonyalı rakibini teknik nakavt ile yenerek altın madalya kazanan Kemalpaşa Belediyesporlu Samed Ağdeve, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı ziyaret etti. Türk Milli Takımı’nın 9’u altın olmak üzere toplam 44 madalya kazandığı organizasyonda Kemalpaşa'yı başarıyla temsil eden Ağdeve, antrenörü Mücahit Arat ile birlikte Başkan Karakayalı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KARAKAYALI: GURURLANDIK

Samed Ağdeve, gelecek yıl düzenlenecek Dünya Şampiyonası için hazırlıklara başladığını belirtirken hedefinin de olimpiyatlar olduğunu söyledi. Başarılı sporcuya hediye veren Başkan Karakayalı da büyük gurur yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden ve turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Samed evladımız, başarıları ile bizleri gururlandırmayı sürdürüyor. Eski bir sporcu olarak milli formayı giymek en büyük hayalimdi ancak kısmet olmadı. Samed’in bu şampiyonluğu milli formayla kazanmış olması, benim için ayrıca bir gurur kaynağı. Belediyemiz bünyesinde spora ve sporcuya verdiğimiz önem, bugün olduğu gibi yarın da bizi başarıya götürecektir. Samed evladımı tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyor, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ediyorum.”

Kaynak: anka