Atakum Belediyesi personeli koronavirüs aşısı seferberliği kapsamında ilk doz aşısını oldu. Yerinde aşı uygulamasıyla birlikte hem hizmet binasında hem de sahada görevli 250’den fazla personel gruplar halinde aşılanmış olacak. 

Atakum Belediyesi personeli, Atakum Kaymakamlığı koordinasyonunda Atakum İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Atakum Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü iş birliği ile koronavirüs aşısının ilk dozunu oldu. 

AŞI SEFERBERLİĞİNE DESTEK 

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) kayıtlı tüm çalışanların aşı randevusunun açılması üzerine belediye hizmet binasında gerçekleşen aşılama uygulamasına gönüllü personel katıldı. Hizmet binasında görevli personelle başlayan aşılama çalışmalarına, yarın ve sonraki günlerde de Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Makina İkmal Bakım ve Onarım müdürlüklerinde saha çalışanlarıyla devam edilecek.

Türkiye’de başlayan aşı seferberliğine dahil olarak 250’nin üzerinde personelin aşı olacağını belirten Atakum Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Henüz aşı olmamış personelimizin aşı olmasıyla koronavirüs yayılımının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bir an önce normal hayatımıza devam edebilmemiz için bütün Atakumluları da aşı olmaya davet ediyoruz. Yerinde aşı uygulaması için Atakum Kaymakamlığımıza ve Atakum İlçe Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: anka