Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Akmercan Artvin Doğalgaz-Bölge Müdürü Akif Gümüşçıbık ve Artvin Belediyesi teknik ekibiyle birlikte, Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesi'nde başlanacak doğalgaz altyapı ve cadde düzenlemesi çalışmaları ile ilgili bölge sakinleriyle bir araya geldi.

Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesi'nde bulunan Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Akmercan Artvin Doğalgaz-Bölge Müdürü Akif Gümüşçıbık, şirketin hafta içerisinde caddenin doğalgaz altyapı imalat çalışmalarına başlayacağını söyledi. Caddenin sağ ve sol yanındaki binalara doğalgaz verileceğini açıklayan Gümüşçıbık, doğalgaz altyapı imalatlarının başladığı andan itibaren ihtiyaç sahiplerinin doğalgaz abonesi olabileceklerini belirtti.

Başkan Demirhan Elçin de doğalgaz altyapı imalatının tamamlanmasının ardından belediye olarak caddenin kanalizasyon sorunlarını çözeceklerini söyledi. Elçin, bunlara ek olarak yol kaplaması, kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.

Araçların geçici park yapmaları için cepler yapılacağını ve kaldırımlarda araçların park etmesini engelleyici taşlar kullanılacağını belirten Başkan Elçin, araçların geçici park yerlerinin tespiti için cadde sakinleri ve esnafıyla yeniden görüş alışverişinde bulunacağını söyledi.

Toplantı, cadde sakinlerinin ve esnafının görüşlerini sunması ve mutabakata varılmasıyla sona erdi.

 

Kaynak: anka