OKAN TURA

Kuşadası’nda evine giderken park halindeki bir araca çarpan Ünal Gürel (31) isimli vatandaş, öfkeli araç sahibi ve yakınlarının saldırısına uğradı. Gürel’in tedavisi halen hastanede devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; olay dün akşam saatlerinde İkiçeşmelik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ünal Gürel isimli sürücü evine gitmek isterken park halinde bulunan bir aracın aynasını kırdı. Aracından inen Gürel, araca kartvizitini bırakmak isterken araç sahibi ve yakınlarının sert tepkisziyle karşılaştı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Araç sahibi ve beş yakını Ünal Gürel’e saldırdı. Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kavgada ağır şekilde yaralanan Ünal Gürel, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öfkeli araç sahibi ve yakınları ise polis tarafından gözaltına alınırken, kavga görüntüleri bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ünal Gürel’in tedavisinin halen sürdüğü belirtildi.

 

Kaynak: anka