Büyükşehir Belediyesi, Antalya’ya gelen hemen herkesin fotoğraf çektirdiği Konyaaltı Varyant Seyir Terası’na yaşayan çerçeveli fotoğraf çektirme noktası yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Varyant Seyir Terası’na yapılan yaşayan çerçeveyi hizmete açtı. Beydağları, Akdeniz ve Konyaaltı Sahili’nin en iyi gören noktaya yapılan yaşayan çerçevede petunya çiçekleri kullanıldı. Çiçeklerin mevsimlik olarak değiştirileceği ve yaşayan çerçevenin 12 ay kullanılabilecekği belirtildi. 

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Antalya’nın sahilini, denizini ve dağlarını sosyal medyada daha görünür hale getirmek amacıyla yapılan yaşayan çerçeveye, "#ANTALYA "etiketi yazıldı. Kente gelen turistler ve Antalyalılar, yaşayan çerçeveye büyük ilgi gösterdi. 

SÜRPRİZLER OLACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Peyzaj Mimarı Ufuk Sarımehmetoğlu, “Antalya’nın sahip olduğu doğal güzellikleri dijital platformlarda daha fazla görmek istiyoruz. Dağ, deniz ve sahili en iyi gören bu noktayı belirledik ve #ANTALYA etiketini kullandık. İlerleyen günlerde bu noktadan fotoğraf çekip etiketi kullananlara sürprizlerimiz olacak” dedi. 

Kaynak: anka