Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde yürütülen düğün salonu inşaatı devam ediyor. Betonarme ve duvar imalatlarının tamamlandığı projede çelik çatı ve çevre altyapı imalatına geçildi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik’in Gedik Mahallesi’nde 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında Serik halkından gelen talep ile  projeye eklenen bin kişilik çok amaçlı düğün salonu inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor. Son olarak betonarme ve duvar imalatlarını tamamlayan ekipler, çelik çatı imalatına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında çevre ve altyapı imalatlarına da başlandı.

SOSYAL HAYATI CANLANDIRACAK 

Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi, iki ayrı bloktan oluşuyor. Serik Kongre ve Kültür Merkezi’nin yer aldığı ilk blokta bin kişilik konferans salonu, 250 kişilik salon, fuaye, kurs alanları, galeri, kulisler, prova odaları, atölyeler kostüm odaları bulunuyor. Tek katlı 1940 metrekarelik inşaat alanına sahip diğer blok ise ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere bin kişi kapasiteli düğün salonu ve çok amaçlı salon olarak planlandı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe kongre, konferans, kültürel etkinlik ve düğün gibi organizasyonlara hizmet verecek önemli bir merkeze kavuşacak. 

Kaynak: anka