Antalya Büyükşehir Belediyesi, belediyenin ihtiyacı olan mobilyaları kendi atölyelerinde üretiyor. Atölyelerde son olarak Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nin mobilyalarının üretimine başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Teknik Destek Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren mobilya atölyesinde belediyenin ihtiyacı olan mobilyaların üretimi gerçekleştiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, mobilya üretimiyle tasarruf ve ekonomiye katkı yapmayı amaçladığını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeler dahil tüm birimlerinin, ofis, binaların mutfak dolapları, eskiyen ahşap kapı ve pencereleri mobilya atölyesindeki ekip tarafından yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ATASEM, ATABEM gibi eğitim kurumlarının derslikleri, masa sandalye, kreşlerin mobilyaları, ASFİM merkezlerinin giyinme odaları ve dolapları mobilya atölyesinde üretiliyor.

Teknik Destek Şube Müdürlüğü ekipleri son olarak, yakın zamanda hizmete girecek olan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nin mobilyalarını hazırlamaya başladı. Gençlik Merkezi’nin mobilyaları tamamlandıktan sonra montajları yapılacak. 

 

Kaynak: anka