Antalya Büyükşehir Belediyesi, mobil kuaför TIR'ı ile Kemer, Korkuteli, Demre, Elmalı, Gündoğmuş ve Kaş’ta 823 vatandaşa ücretsiz saç kesimi ve bakımı yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mobil Kuaför TIR'ı, kırsal bölgeleri karış karış dolaşarak ücretsiz kuaförlük hizmeti sunmaya devam ediyor. Mobil kuaförün son durağı Kemer, Korkuteli, Demre, Elmalı, Gündoğmuş ve Kaş ilçeleri oldu. Mobil Kuaför TIR'ı Kemer’in Beycik ve Gedelme yaylalarında iki gün boyunca 54 vatandaşa hizmet götürdü. Kemer’in ardından Korkuteli’de park eden mobil kuaför TIR'ı, Mamatlar, Kozağcı, Kızılaliler, Kırkpınar, Manay, Osmankalfalar, Yeşiloba, Duraliler mahallelerinde üç gün boyunca 225 vatandaşın kişisel bakımını yaptı. 

Mobil kuaför Korkuteli’den sonra Demre’nin Çağman, Belören, Köşkerler, Yavu, Davazlar, Gürses, Kapaklı, Çevreci ve Üçağız Mahallelerinde hizmet verdi. Üç gün boyunca 131 vatandaşın sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde saç kesimi ve bakımları yapıldı. Demre’nin ardından, Elmalı’ya geçen mobil kuaför TIR'ı, Çobanisa, Gümüşyaka, Karaköy, Gökpınar, Küçüksöyle, Büyüksöyle, Geçmen, Karapınar, Kışla, Yalnızdam, Yılmazlı ve Geçit mahallelerinden189 kadın, genç yaşlı ve çocukğa hizmet verdi. 

VATANDAŞ MEMNUN

Kaş Yaylaçandır, Bezirgan, İslamlar ve Üzümlü Mahalleleri ile Gündoğmuş’un Bedan ve Köprülü Mahallelerinde 224 vatandaşa hizmet veren Mobil Kuaför TIR'ı Kemer, Korkuteli, Demre ve Elmalı ile birlikte yaklaşık 823 vatandaşın mahallelerine kadar giderek saç kesimi ve bakımı gibi kuaförlük hizmetlerini ücretsiz olarak sundu. Mahallelerine kadar gelen bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

 

Kaynak: anka