Antalya Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklar için dolu dolu bir tiyatro programı hazırladı. Büyükşehir Belediyesi, 29 Ocak-6 Şubat 2022 tarihleri arasında hem çocukları tatilde tiyatro ile buluşturmak hem de yerel tiyatrolara destek olmak amacıyla 9 çocuk oyununu ücretsiz sahneleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu iş birliği ile 29 Ocak-6 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek "Çocuk Tiyatroları Şenliği"nde çocuklar tiyatroya doyacak. Büyükşehir Belediyesi, bu etkinlikte aynı zamanda yerel tiyatrolara da destek sağlayacak.

OYUNLAR ÜCRETSİZ 

Bir Yaz Günü Şarkısı, Alice, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Düşler, Okyanus Müzikali, Tebeşir Ağacı, Şanslı, Zümrüdü Anka ve Balon Ağacı adlı çocuk oyunları ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak. Oyunlar, 1 hafta süreyle Büyükşehir Belediyesi Yıldız Kenter Sahnesi, Atatürk Kültür Merkezi (AKM ) Perge Salonu ve Yeni Mahalle Kültür Merkezi’nde 25 temsilde sahnelenecek. 

REZERVAZYON GEREKLİ

3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik tiyatro oyunlarını izlemek isteyenlerin, www.antalya.bel.tr adresinden rezervasyon yaptırması gerekiyor.

Çocukların, şenlik aracılığıyla hem tiyatro bilinci kazanması hem de tatil süresince güzel vakit geçirip eğlenmeleri amaçlanıyor.

 

Kaynak: anka