Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı ve Lara’da bulunan tenis kortlarından vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanıyor. Hafta içi her gün 08.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olan kortlarda, haftada yaklaşık 500 kişi tenis oynuyor.

Büyükşehir Belediyesi, kentin iki farklı noktasındaki tenis kortlarıyla Antalyalılara ücretsiz spor keyfi sunuyor. Özellikle pandemi nedeniyle sosyal faaliyetlerin kısıtlanması temassız ve mesafeli bir spor olan tenise ilgiyi daha da artırdı. 

1 SAAT DOYA DOYA TENİS

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara Düden Park’ta iki adet, Konyaaltı Beach Park’ta iki adet olmak üzere toplam 4 tenis kortu, hafta içi her gün 08.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kortları kullanmak isteyen vatandaşlar, www.abbsporhizmetleri.com internet adresine girerek rezervasyon yaptırıyor. Rezervasyon yaptıran kişi, 1 saat süresince partneri ile birlikte ücret ödemeden tenis oynuyor.

"TÜM SPOR TESİSLERİMİZ AÇIK"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Ahmet Özay, sosyal belediyecilik anlamında birçok faaliyete imza atan Büyükşehir Belediyesi’nin sportif anlamda da her yaşta vatandaşa spor yaptırabilmek adına bütün spor tesislerini halka açtığını belirtti. Özay, tamamen ücretsiz olan tenis kortlardan haftada 480 ila 500 vatandaşın yararlandığını belirtti. 

Kaynak: anka