Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından 5 merkez ilçeyi kapsayan Muhtelif Kanalizasyon Şebekesi Yapım İşi kapsamında çalışmalar sürüyor. Eksik kalan kanalizasyon hatlarını çözmek için 12 milyon TL bedelle çıkılan ihale kapsamında 22 mahallede 20 kilometre şebeke imalatı yapılacak. 

Antalya’nın altyapı eksiklerini gidermek için var gücüyle çalışan Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez’de 10 mahalleyi kapsayan kanalizasyon çalışmasına devam ediyor. ASAT, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Aksu ve Döşemealtı’nı kapsayan 5 merkez ilçede de eksik kalan kanalizasyon hatlarını tamamlamak için ek bir ihale yaparak çalışma başlattı. Merkez ilçelerde muhtelif kanalizasyon şebekesi yapım işi kapsamında toplam 20 kilometre çeşitli çaplarda kanalizasyon şebekesi hattı ve parsel hattı yapılacak.

KEPEZ’DE ÇALIŞMA SÜRÜYOR

ASAT Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol yürütülen çalışmalar hakkında “Antalya’da Kepez Bölgesinde büyük bir yapılaşma var. Saha geniş ve sürekli yeni göçler alınıyor. İmara açılan bölgeler var. Bu bölgelerdeki eksikleri gidererek vatandaşın ihtiyacına cevap vermeye çalışıyoruz” dedi. 

 

Kaynak: anka