Amasra Belediyesi, ‘Amasra Gelecek Planı’ oluşturmak amacıyla Turizm Çalıştayı düzenledi.

Amasra Belediyesi, “Geleceğin Amasra’sı nerede olmalı”, “Geleceğin Amasra’sını kapsayan vizyon ve misyon tanımlamaları nasıl oluşturulmalı' sorularına cevap arandığı 3 Ekim 2021 tarihinde yapılan Turizm Arama Konferansı'nın ardından, 21 Kasım 2021 tarihinde de Turizm Çalıştayı topladı.

Sivil toplum örgütü temsilcileri, akademisyenler, bürokratlar ve esnafın katıldığı çalıştay, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve Amasra Kaymakamı Kadir Perçi’nin açılış konuşmalarıyla başladı. 9 tematik masada önerilerin alındığı çalıştay, daha sonra grupların fikirlerini katılımcılarla paylaşmasıyla son buldu.

Tam gün süren ve yüzlerce fikrin paylaşıldığı çalıştayın sonunda Recai Çakır, "Amasra Belediyesi olarak, verilen bunca emeğin takipçisi olacak; kısa, orta ve uzun vadedeki planlarla ilgili kurumları da yönlendirerek koordinasyon içerisinde Amasra'nın geleceğini hep birlikte çizeceğiz. Hep söylediğimiz gibi, iyi işler birlikte yapılır. Bu vesileyle emek veren tüm  katılımcılara teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: anka