GÖKHAN TUZLADAN

Edirne’de polisten kaçmaya çalışan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı. Yanındaki arkadaşı ile birlikte gözaltına alınan sürücü hem polislerle, hem de çarptığı aracın sürücüsü ile tartıştı.

Olay, Edirne merkezinde, Gazimihal Köprüsü girişinde meydana geldi. Akşam 21:00’den sonra Yunus ekipleri uygulama yapmaya başladı. Bu noktaya yaklaşan Ş.E.T. yönetimindeki 22 NN 343 plakalı araç, geri manevra yapmaya başlayınca, polislerin dikkatini çekti. Aracın kaçtığını gören ekipler, motosikletlerle takibe başladı. Edirne polisi, kaçmaya çalışan sürücünün yakalanması için alarma geçti. 

Doğan Sokak üzerinden, Cumhuriyet Caddesi'ne kontrolsüz bir şekilde çıkan sürücü Ş.E.T., buradan geçmekte olan Ali Çelik yönetimindeki 22 ABT 709 plakalı araca çarparak durabildi. Çarptığı aracın sürücüsü Ali Çelik kazadan yara almadan kurtuldu.

Alkollü sürücüyü takip eden Yunus timleri, kaza sonrası sürücü Ş.E.T.’yi ve yanında bulunan arkadaşını, kelepçeleyerek gözaltına aldı. Yapılan kontrolde 100 promilin üzerinde alkollü olduğu belirlenen sürücü, zaman zaman polislerle ve kaza yaptığı diğer aracın sürücüsüyle de tartıştı.

Kaynak: anka