Odunpazarı Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen "Akşamlar Birlikte Güzel" etkinliği, Yenikent Mahallesi’nde bulunan Seramik Park’ta başladı. Ergün Elibaş konseri ile açılışı yapılan etkinlik, Temmuz ayı boyunca konserler ve tiyatro gösterileriyle devam edecek.

"Akşamlar Birlikte Güzel" etkinliği, Yenikent Mahallesi Seramik Park’ta, Ergün Elibaş konseri ile başladı. Sevilen şarkı ve türküleri seslendiren Elibaş'a vatandaşlar da eşlik etti.

"Akşamlar Birlikte Güzel" etkinliği ikinci gününde Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Oyuncularının tiyatro gösterisi ile devam etti. Pandemi nedeniyle 1 buçuk yıldır seyircisinden uzak kalan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Komedi Pazarı adlı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluştu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı etkinlikte, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Komedi Pazar’ı ile izleyicisiyle özlem giderdi.

Etkinlik, Temmuz ayı boyunca Seramik Park, Odunpazarı Hicri Sezen Parkı, Kanlıkavak, Spor Parkı ve Razgrad Parkı’nda devam edecek.

 

 

Kaynak: anka