Akhisar Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan ihtiyaç malzemeleri, yangın bölgesi Marmaris'e ulaştı.

Akhisar halkı, Akhisar Belediyesi’nin 2 Ağustos Pazartesi günü başlattığı yardım kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Su, su tankı, kazma, kürek, bebek maması, sıvı içecek, buz, soğutucu kasa, yanmaz eldiven ve ayakkabı, fener, pil ve göz damlası, yanık kremi, çocuk bezi, iç çamaşırı gibi ilk etapta toplanan öncelikli yardım malzemeleri, Marmaris'e gönderildi. Akhisar Belediyesi Acil Müdahale Timi’nin uzman ekipleri ile birlikte Marmaris’e ulaşan yardım TIR'ı, afet koordinasyon merkezine ulaştı. Malzemeler, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Afet durumunda Akhisar halkının büyük duyarlılık gösterdiğine dikkat çeken Başkan Besim Dutlulu, “Akhisar halkımızın ve belediyemizin Marmaris’teki yangın bölgesi için topladığımız yardımlar bölgeye ulaştı. Yaralarımızı hep birlikte saracak, bu zor günleri dayanışmanın gücüyle aşacağız. Emeği geçen yardımda bulunan tüm halkımıza teşekkür ederim. Kalbimiz ve dualarımız yangın bölgesindeki vatandaşlarımızla” dedi.

Kaynak: anka