30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde şarkıcı Zeynep Bastık sahne aldı.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ünlü sanatçı Zeynep Bastık'ın şarkılarına Akhisarlılar, ellerinde Türk bayrakları ile eşlik etti. Akhisarlıların enerjisine hayran kaldığını belirten Bastık, Akhisar’da sahne aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek mutluluğunu dinleyicilerle paylaştı.

Son olarak sahneye çıkan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ünlü sanatçı Bastık’a çiçek verirken, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ise zeytin ve zeytinyağından oluşan şilti takdim etti.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Çok değerli Akhisar halkı; sizler bu meydanları böyle doldurdukça bizim bu etkinliklerimiz devam edecektir. Gerçekten çok güzelsin Akhisar. Akhisar, Atatürk’ün izinde yürümeye ve tüm emanetlerine sahip çıkmaya devam ediyor. İyi ki varsınız. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlu olsun” dedi.

Kaynak: anka