Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde AKP, MHP ve diğer partilerden istifa eden 50 kişi Gelecek Partisi'ne katıldı.

Adıyaman'da; çoğunluğu AKP ve MHP’den olmak üzere çeşitli partilerden istifa eden 50 kişi Gelecek Partisi'ne katıldı. Katılanlar arasında 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Çelikhan Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Yaylagül, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sonkaya, İl Genel Meclisi üyesi adayları Mustafa Üzümcü ve Mehmet Horuz da bulunuyor.

Katılımlarla ilgili ANKA Haber Ajansı'na konuşan Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, şunları söyledi:

“Bugün mutlu bir gün yaşıyoruz. Türkiye'de siyasetin çıkmazda olduğu, insanımızın yarına dair bir güven ve umut problemi yaşadığı bir zaman diliminde, başta Ak Parti seçmeni olmak üzere bütün partilerin tabanında yeni siyasi arayışlar var. Bu siyasi parti arayışlarının neticesinde bugün partimize katılım oldu, güzel bir katılım oldu. Bu katılımlar hem umutlarımızı diri tutmamızı hem sorumluluğumuzu artırıyor hem de yarına dair daha çok çaba göstermemizi ortaya koyuyor. İnsanımıza dokunduğumuzda 'artık yeter' nidaları duyuyoruz ve yoğun bir ilgi ile karşılaşıyoruz.

Bu ifsat döneminde ahlak, ehliyet ve adalet zemininde Türkiye’de yeni bir siyaset paradigması inşa ediyoruz. Yetkin kadroları tecrübeli, birikimli dürüst genel başkanıyla, Allah’ın izniyle Türkiye’nin önünü açacağız, insanlarımıza umut olacağız. Yarınlarımızı inşa edeceğiz ve Türkiye’yi sahipsiz bırakmayacağız. İktidarların varlığı elbette ki kader değildir. İnsanlarımızın hayatını bu kadar zorlaştıran korku atmosferi var eden, ötekileştiren, yönetemeyen ve yönetememesini cebri yollarla örtbas etmeye çalışan iktidara karşı kadercilik teslimiyeti göstermeden sözümüzü söyleme irademizi ortaya koyma ve itirazlarımızı yükseltme zamanıdır. Herkesi sözünü söylemeye davet ediyoruz.”

 

Kaynak: anka