ALİ GÜRELİ

TFF 1. Lig'de zirvede yer alan Adana Demirspor, ligin son maçını oynayacağı Menemenspor hazırlıklarını tamamladı. Bugün akşam saatlerinde şampiyonluk yolundaki kritik maç için hareket edecek olan Mavi-Lacivertli takımın teknik direktörü Samet Aybaba, sahadan şampiyon olarak ayrılıp Adana'nın 26 yıllık hasretini bitirmeye kararlı olduklarını söyledi.

TAM KADRO HAZIR

Mavi-Lacivertli takımda moral ve motivasyon üst sınırda. Yarın maç öncesi kısa bir idman yapacak olan Adana Demirspor'da hedef, Menemenspor'u mağlup ederek şampiyon olmak. Teknik Direktör Samet Aybaba'ya, Menemenspor'a karşı başarılı bir mücadele gösterip şampiyonluk sözü veren futbolcular arasında sakat ve cezalı isim bulunmuyor.

PAROLA ŞAMPİYONLUK

Teknik Direktör Samet Aybaba, ANKA'ya yaptığı açıklamada ligde 67 puanla lider olan ve aynı puandaki rakiplerinden ikili averajda da üstün durumda bulunan Adana Demirspor'un, son maça şampiyonluk parolasıyla çıkacağını söyledi.

Şampiyon olup 26 yıllık hasrete son vereceklerini ifade eden Samet Aybaba, "Bu güzel kent ve bu güzel kentin güzide takımı şampiyonluğu hak ediyor. Futbolcular istekli ve coşkulu. Bu şampiyonluk. hikayesi olan bir şampiyonluk olacak. Çünkü çok fedakarlıklar yapıldı. Bunun karşılığını da inşallah hep beraber göreceğiz. Şampiyon olduğumuzda ise kutlamaları tam kapanma nedeniyle taraftarlarımızın evlerinin önünde yapacağız" dedi.

BAŞKAN SANCAK: KENETLENDİK"

Başkan Murat Sancak da takımın çok iyi durumda olduğunu, yöneticisi, futbolcusu ve taraftarıyla kenetlendiklerini söyledi.

İzmir'den şampiyon olarak Adana'ya dönmek istediklerini dile getiren Sancak, şöyle konuştu: "Süper Lig'e çıktığımızda ise ilk sezonda da amacımız ligde tutunmak olacak. Süper Lig'e yükselmemiz durumunda Samet Aybaba ile yolumuza devam edeceğiz. Çünkü Süper Lig hedefinde en büyük paylardan birisi hocamızın olacaktır. Şampiyon olursak o gece yasaklara uyalım. Balkonlardan destek verelim. Yasaklar kalktıktan sonra inşallah hep birlikte kurallara uygun kutlama yaparız.”

Kaynak: anka