ALİ GÜRELİ

Adana Barosu avukatları, SMA hastası 2,5 yaşındaki Eliz Mira Mert’in tedavisine katkı için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Adana'da yaşayan SMA hastası 2,5 yaşındaki Eliz Mira Mert'in annesi Yonca ve babası Serkan Mert, Baro Başkanı Semih Gökayaz'ı ziyaret ederek kızları için Adana Valiliği izniyle düzenledikleri kampanya hakkında bilgi verip, destek istemişti. Aileye moral veren ve minik Eliz’le yakından ilgilenen Adana Barosu Başkan Semih Gökayaz da destek çalışması başlatmış, meslektaşlarına “Eliz Mira’yı hep birlikte kurtaralım” çağrısı yapmıştı.

Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz, baro yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda avukat; Eliz Mira için düzenlene yardım kampanyasına destek olmak amacıyla, baro tesislerinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

"ELİZ MİRA İÇİN FAZLA ZAMANIMIZ YOK"

Etkinlikte elde edilen bağışların, Eliz Mira için açılan hesaba yatırılacağını belirten Semih Gökayaz, "Destek sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Eliz Mira bizim de kızımız. Fazla zamanımız yok. Eliz Mira 1800 gram daha alırsa tedavisi mümkün olmayabilir. Çocuklarımızın bu hastalığına seyirci kalamazdık. Birçok çocuğumuzun tedavisi için hayırseverlerin destekleriyle gerekli yardım toplandı. Şimdi sıra Eliz Mira’da" açıklamasını yaptı.

Yaşama tutunmaya çalışan minik Eliz Mira’nın annesi Yonca Mert ise “Bizi yalnız bırakmayan ve kızımız Eliz Mira’ya sahip çıkan Adana Barosu Başkanı Semih Gökayaz ve tüm avukat dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerin, Mira’nın hayata tutunacağına olan inancımızı artırdılar” dedi.

Eliz Mira için Adana Valiliği izniyle yürütülen yardım kampanyasının IBAN numarası şöyle:

"TR19 0004 6003 3488 8000 2061 98 - Alıcı: Eliz Mira Mert Yardım Kampanyası"

 

Kaynak: anka