Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı’nın genel kuruluna katıldı. Vakfın ve Engelsiz Kafe’nin sosyal hizmet üreten Antalya’nın yüz akı kurumlarından olduğunu belirterek, “Bu da bizim bir tercihimiz. Geleceğin Türkiye’sinin doğru örneklerinden biri” dedi. Başkan Uysal, genel kurulun ardından Adalya Vakfı Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek Yaşam Merkezi’nin de açılışını yaptı.

Başkan Uysal, genel kurulda yaptığı konuşmada, Adalya Vakfı’nın şeffaf, her kuruşun hesabını verebilir, Antalya’nın yüz akı kurumlarından biri olduğunu söyledi. Vakfın yaklaşan Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kurban bağışlarını kabul edeceğini aktaran Başkan Uysal, “Buraya verilen bağışlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor, öğrencilerimize burs oluyor, engelli bireylere ve ailelerine yönelik faaliyet oluyor” diye konuştu.

Adalya Vakfı’nın açık, şeffaf bir kurum olduğunu vurgulayan Başkan Uysal, “Adalya Vakfı, sosyal hizmet veren bir kurum ve bu da bizim bir tercihimiz. Geleceğin Türkiye’sinin doğru örneklerinden biri” dedi.

YENİ SINIF AÇILDI

Genel kurulun ardından Başkan Uysal, Engelsiz Kafe bahçesinde yapımı tamamlanan Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek Yaşam Merkezi’nin de açılışını yaptı. Vakıf üyelerinin katılımıyla açılışı yapılan yaşam merkezi, engelli çocukların eğitim çalışmalarında kullanılacak.

 

Kaynak: anka