Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Manavgat, Serik, Kemer ve Kumluca’da temsili Bandırma Vapuru eşliğinde düzenlendiği mobil konserler büyük coşku yaşattı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı pandemi döneminde de en coşkulu şekilde kutlamak için mobil konserler düzenliyor. Temsili Bandırma Vapuru şeklinde dizayn edilen mobil etkinlik TIR'ı ilçe ilçe dolaşarak, marşlar ve şarkılar eşliğinde bayram coşkusu yaşatıyor. Gazipaşa ve Alanya’dan başlayan mobil konserler pandemi önlemleri kapsamında Manavgat, Serik, Kumluca ve Kemer ilçelerinde devam etti. Etkinliklerde vatandaşlara bayrakta dağıtıldı.

BALKONLARDA 19 MAYIS HEYECANI 

Antalyalı yerel sanatçılar, temsili Bandırma Vapuru üzerinden marşlar ve şarkılar seslendirerek bayram heyecanını Manavgat, Serik, Kumluca ve Kemer sokak ve caddelerine taşıdı. Vatandaşlar da bayraklarla, balkon ve pencerelerinden kutlamalara eşlik etti. 19 Mayıs coşkusu yaşayan Antalyalılar sanatçılara sevgi gösterisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Kumluca’da merkez mahallelerin yanı sıra, Beykonak, Mavikent, Adrasan ve Yazır mahallelerinde vatandaşlara tam kapanma döneminde güzel bir gün yaşattı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi de etkinliğe katılarak coşkuya ortak oldu.

Kaynak: anka