Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tarihi Valilik Binası önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Çelenk Sunma Törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık, Süleymanpaşa mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kurum çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulması ile başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü Çelenk Sunma Töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Daha sonra Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tören sonrası konuşan Başkan Kadir Albayrak da “Katılımcı demokrasi anlayışımız doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet verebilmenin gurur ve mutluluğunu paylaştığımız kıymetli Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sevgi, emek ve özveriyle sürdürdükleri görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ALBAYRAK’A ZİYARET

Süleymanpaşa ve Malkara mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık ve Süleymanpaşa mahalle muhtarları ile Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş Mahalle Muhtarı Ramazan Ersoy, Vakıfiğdemir Mahalle Muhtarı Talat Kaya, Çavuşköy Mahalle Muhtarı Erdal Esen ve Kalaycı Mahalle Muhtarı Kamil Kabak’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Albayrak, demokrasinin temel taşını oluşturan mahalle muhtarları ile her zaman uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: anka