Genç Kızılay Bursa Şubesi gönüllüleri, zorlu hava koşullarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için mama dağıttı. Şube gönüllüleri, kolluk kuvvetlerine de ikramlık dağıttı.BURSA (İGFA) - Türk Kızılay Bursa Şubesi Genç Kızılay Bursa Şubesi gönüllüleriyle aracılığıyla soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmazken görev başındaki kolluk kuvvetlerine de ikramlık dağıttı. Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Bu zorlu günlerde uzattığımız yardım eli ile umutları yeşertmeye devam ediyoruz” dedi.

Koşullar ne olursa olsun iyilik yolunda yürümeye devam ettiklerini kaydeden Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, bağışçıların gücü ile hazırladıkları yardımları ihtiyaç sahibi herkese ulaştırmayı sürdürüdklerini söyledi. "Hepimiz elimizden geldiğince sokak hayvanlarımıza yardım etmeli, yaşamlarını devam ettirebilmeleri için mama ve su desteğinde bulunmalıyız" diyen Tutanç, "Çetin hava şartlarında görevi başında olan kolluk kuvvetlerimize de ikramlık dağıtarak destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Genç Kızılay Bursa gönüllülerinin, tüm Türk Kızılay Şubeleri’ne ve gençlere ilham verdiğini de belirten Tutanç, gençlerin sosyal sorumluluk bilinciyle böylesine özverili çalışmalarda yer aldığını görmek gelecek adına umutlarımızı yeşerttiğini söyledi.

Kaynak: igf