Sağlık-Sen Bursa Şubesi, yapılacak olağan genel kurulun delege seçimleri için her üyenin ayağına sandık götüreceğini açıkladı. BURSA (İGFA) - Sağlık-Sen Bursa Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu Delege Seçim Takvimi belli oldu.

Sağlık Sen Bursa Şubesi Başkanı Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül yaptığı açıklamasında, “Her şart ve koşulda sağlık kahramanlarımızın haklarını korumak ve iyileştirmek adına mücadelemiz devam ederken, delege seçimlerinde her üyemizin seçme ve seçilme hakkını daha etkin kullanabilmesi için her üyemiz bulunduğu kurumda oylarını kullanabilecek.” dedi.

Sendika içinde yer alan demokrasi kavramının uygulanabilirliğinin delege seçimleri sayesinde mümkün olduğunu kaydeden Yünkül, 23 Mayıs'ta başlayacak ve 22 Haziran'da son bulacak delege seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, seçimlerin önemine vurgu yaptı.

Üyelerin merkeze gelmesine gerek kalmadan bulundukları kurumda oylarını kullanabileceğini belirten Yünkül, "Bursa’nın 17 ilçesinde, 19 farklı noktada delege seçimleri gerçekleşecek.  İlk sandık 23 Mayıs Pazartesi günü Sağlık Müdürlüğü’ne kurulacak. Oy verme işlemi saat 09.00’da başlayacak. Delege seçimleri 22 Haziran Çarşamba günü Şehir Hastanesi’nde yapılacak seçim ile son bulacak" dedi.

Kaynak: igf