Karacasu ilçesi yakınlarında 21 Nisan 2021 tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve Nazilli Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alınan Ömer Ali Şen (20) yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alındı. Daha sonra Palyatif Servisine alınarak tedavisine devam edildi. Mucize bir şekilde tekrar yaşama tutunan Ömer Ali Şen için NDH.si Palyatif Servisinde doğum günü kutlaması yapıldı.D. Temel YURDAER (HÜRAYDIN GAZETESİ)- Nazilli Devlet Hastanesinin Yoğun Bakım ve Palyatif Servislerinde görev yapan sağlık çalışanlarının üstün gayret, çaba ve çalışmaları sonucunda Ömer Ali Şen mucizevi bir şekilde sağlığına kavuştu. Tedavisi NDH. Palyatif Servisinde sürüyor. Hastane yönetimince Palyatif Servisinde tedavisi süren Ömer Ali Şen’in 20 yaşına girmesi nedeni ile yaş günü kutlaması yapıldı.

Yatmakta olduğu hasta odasından alınarak tekerlekli sandalye ile toplantı salonuna getirilen hasta için üzerinde kendi fotoğrafı bulunan doğum günü pastası hasta Şen’i çok sevindirdi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik, “Bugün Ömer Ali Şen’in doğum gününü palyatif servisinde ona emek veren değerli ekip arkadaşlarımızla birlikte kutladık. Ömer Ali Şen (20) Hastanemize trafik kazası neticesinde ağır yaralı olarak getirilen, yoğun tedavi ve büyük özverilerle yaşama dönen mucizemiz. Gözünü açar mı diye düşünülürken yürüyen önce Allahın izni ve sonrasında sağlık çalışanlarının üstün gayretiyle hayata dönen mucize. İyi ki doğdun. Ömer Ali nice 20 yaşlara” dedi

Ömer Ali Şen 09 H 6510 plakalı otomobili ile ikamet ettiği kırsal Ataköy Mahallesinden ailesine Karacasu’ya gidiyorum diyerek ayrılmasının ardından Karacasu ilçesine gitmeyerek arkadaşları ile birlikte kendi mahallelerinin içerisinde gezip eğlenmeleri sonrasında gecenin ilerleyen saatlerinde beraberindeki arkadaşları ayrılıp kendi evlerine gitmelerinin ardından Ömer Ali Şen’de tek başına evine giderken aşırı hız nedeni ile yolun kenarındaki bir tankere çarpmış ve sabaha kadar yaralı olarak orada kalmış, hava aydınlanınca yoldan geçen vatandaşların kazayı ihbar etmeleri sonucunda olay yerine gelen sağlık ekiplerince Ömer Ali Şen Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: igf