Malatya’ya ilk karın yağması ile birlikte bütün tedbirleri alarak vatandaşların herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesine ve sahada çalışmalarını özveri ile yapan personellere Mahalle Muhtarlarından teşekkür.MALATYA (İGFA)- Malatya genelinde 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri merkezde de çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları mahalle muhtarları tarafından da takdirle karşılanıyor.

Kiltepe mahallesinde hiçbir sokağın kapalı olmadığını belirten Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, “Kiltepe mahallemizin 178 cadde ve sokağı Büyükşehir Belediyemiz, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kardan temizlediler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyorum. Hiçbir sokağımız kapalı değil” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin karla mücadele çalışmalarını beğendiğini belitten Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiya Şahin ise, “Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Telefon açtığımızda hemen geldiler. Dört defa kepçe geldi yollarımızı açmak için. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından çok memnunum. Mahallemizdeki ağaç kenarları da yıpranmıştı. Aradık geldiler ağaç sorunlarımız bir haftada halledildi. İlgililer sorunun çözülüp çözülmediğini arayarak tekrar soruyorlar. Büyükşehir gayet iyi çalışıyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Aradığımızda Büyükşehir Belediyemiz her zaman yanımızda oluyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: igf