Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, prestijli projelerinden olan ve hizmete açılan 2 ayrı Kapalı Tenis Kortu ile Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Salonu projelerini yerinde inceledi. İki ayrı projenin hizmete açıldığını duyuran Başkan Büyükkılıç, hem sportif amaçlı hem de tedavi amaçlı havuzun inşaatının da başladığı müjdesini verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin engelli ve engelsiz ayrımı olmaksızın spor için var olan engelleri ortadan kaldıracak şekilde projelendirdiği, Erciyes Üniversitesi karşısındaki Engelsiz Yaşam Merkezi Kompleksi içerisinde yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Salonu ile 2 adet kapalı tenis kortu vatandaşın hizmetine sunuldu.

Yatırımları yerinde inceleyen ve son durum hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç’a, gezi esnasında Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk ile Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu ve Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal da eşlik etti.

“HİZMETİMİZİ BİR AN EVVEL BAŞLATMAK AMACIYLA ÇALIŞMALARI TAMAMLADIK”

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, hizmete açılan projelerin resmi açılışının daha sonra yapılacağını belirterek, “İki tane kapalı tenis kortumuz hizmete açıldı. İnşallah daha sonra resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı projelerin arasında kamuoyuna arz edeceğiz. Biz hizmetimizi bir an evvel başlatmak amacıyla şuanda çalışmalarımızı tamamlamış olduk. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: igf