Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran yayınladığı bir mesajla yarıyıl tatiline giren öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmenleri kutladı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öğrencilerin yarıyıl tatili iyi değerlendirmelerini, hem dinlenmelerini hem de bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Savran, “2021- 2022 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini salgına rağmen büyük bir sabırla, başarılı bir şekilde bitirmenin mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz.

Sevgili öğrenciler, yorucu bir dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan sizler bugün, birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Bir dönem boyunca gösterdiğiniz gayret dolayısıyla sizleri kutluyorum. Değerli öğretmenlerimiz; sizler de çocuk ve gençlerimizin eğitimine, aklına, kalbine, ruhuna biçim vermek üzere bıkmadan usanmadan çalıştınız. Ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Kaynak: igf